Hjem

Jr VM i Kina: Blommen er klar!

I helgen går Junior VM i triahtlon i OL løypene fra 2008 i Beijing. Kristian Blummenfelt fra Bergen Triathlon Club er klar for start her etter å ha kvalifisert seg med en 9. plass i EM i sommer. Det blir første gang Norge er representert i et ITU (International Triathlon Union) VM i Triathlon.

Les reisebrev på www.3atlet.no

PS: Facebook er forbudt i Kina, men gutta skal prøve å få rapportert underveis via andre kanaler så følg gjerne Ungdomslandslaget i Triathlon på facebook også. Antegeligvis blir det også live sending på web på http://www.triathlonlive.tv/

Vi minner også om at Gudmund stiller i Ironman i Wales i helgen også. Live dekning på ironman.com Vi går med andre ord i møte en spennende helg!

Lykke til til begge våre med helgens strabaser!

 

Vellykket Os Triathlon

Les en flott repotage med video fra barneløpet hos midtsiden.no

 

Blommen Fransk mester

På lørdag 5. plass til Norge i EM lagkonkurranse for juniorer med BTC's egen Kristian Blummenfelt på ankeretappen og Mikal Iden (Åsane CK) også med på laget. Søndag deltok de også på åpent fransk mesterskap i Sprint, og Kristian vant like godt hele greien. Med Mikal på en flott 6. plass og Jørgen Gundersen på en 7. plass.

Les mer hos 3atlet.no

 

BTC Bruktmarkedet

Vi tillater oss å tipse om klubbens bruktmarked på forumet. Mye godbiter å henter der. Sykler, sykkelsko, løpesko, sykkelhjul etc etc...

Er du heldig kanskje gamle skisko også?

http://www.bergentri.no/forum/phpBB3/viewforum.php?f=6

 

Axtri RR for TriTrond

Som fersk triathlet som ikke liker kaldt vann, kan ikke sykle (ihvertfall ikke i oppoverbakke), men er glad i turer i skog og mark falt det seg naturlig å la Aurlandsfjellet Extreme Triathlon bli min debut blandt de store gutta. Oppladning til årets høydepunkt har bestått av sol, sommer, mat og drikke. Viktig å ha litt pondus når man skal takle nedfartene i AXTRI - motbakkene tenkte jeg ikke på. Så med 85 kg norsk bamse fordelt på 175 nervøse centimeter stilte jeg på startstreken lørdag 13. august.

 

Norsemandebutant Asle

Da er det gått en uke siden Norseman og man begynner å ha fordøyd opplevelsen! Jeg meldte meg inn i BTC for ca et og et halvt år siden, med det mål at jeg skulle fullføre en fulldistanse innen fylte 40, da var jeg 36. Nå er det altså gjort! Men det blir nok ikke min siste..Hadde en utrolig fin opplevelse denne helgen i Eidfjord.

 

Full rulle

Triathlon sesongen er i sin midt hektiske periode, og dette ser ut til å sammenfall også med mye ferietid. Dvs. ikke så lett å holde seg selv og andre oppdatert. Men vi merker oss:

* Kristian Blummenfelt Norsk og Nordisk mester i sprint med drafting tillatt på Gautefall midt i Juli. Vi gratulerer!!!
* Lars-Martin Hejll gjorde glimrende 11:00:38 på Ironman UK siste helgen i Juli
* Nathalie Puaschitz og Bjørnar Lunde kjører Ironman Regensburg (Tyskland) nå i helgen - følg løpet live på www.ironman.com
* Mange er på Norseman i helgen
* Helgen etterpå er det Axtri!
* Det nærmer seg Os Triathlon!!!
* Husk Askøy Triathlon første søndag i september!
* Kristian Blummenfelt til til Triathlon VM for juniorer i Kina i September! Konkurransen går såvidt vi vet 11. september.


 

Lærdal Triathlon

Lørdag 30. juli var det Norgescup (NC) og barnetriathlon i Lærdal. BTC tapetserte pallen på barneløpet. Melissa Johansen og Olav Irgens Henanger sørget for total BTC dominans!På sprint ditansen var det mange BTC deltagere å se. Fullstendig resultatliste finner du her

 

9. plass i EM!

Knallsterk EM innsats av Kristian. Vi kunne greiet ut i det vide og det breie om dette, men viser heller til landslagets flotte videooppsummering fra stevnet:

 

EM fredag

I morgen fredag går årets europamesterskap i triathlon av stabelen og Norge har to sterke ungdommer med. Les mer på www.3atlet.no. De følger også stevnet live i morgen. Formann og president Arild er og følger dem live i Spania, hvor det også er ETU (Europeisk Triathlon Union) konferanse.

Lykke til Kristian og Jørgen!!!

 

Høst-treningsleir for ungdom

I høstferien til skolen kommer det en treningsleir fra søndag kveld til fredag ettermiddag som blir lagt på Sportellet i Strandebarm, ca 2 timer fra Bergen.

Bergen Triahtlon Club blir teknisk arrangør for samlingen, som er støttet med barne og ungdomsmidler fra Triathlonforbundet. Samlingen vil være åpen for alle interesserte utøvere i aldersgruppe ca 10-14 år. Gjerne med bakgrunn fra enten svømming, sykling eller friidrett, men dette er ikke et krav. Treningsleiren blir åpen for alle interesserte, enten man er medlem i en triahtlonklubb, et annet idrettslag, eller ikke i det hele tatt.

Deltagerne trenger egen sykkel, men dette kan være en helt standard sykkel, og trenger ikke være en racer sykkel eller fancy mountainbike. Vanlig barnesykkel er fint. Vi legger opp til en svømmeøkt på morgenen og en svømmeøkt på ettermiddag/kveld, men en annen treningsøkt midt på dagen. Vi regner med svært varierende bakgrunn og kunnskap på svømmesiden, og det er helt i orden. Vi vil ha ledere med svømmeinstruktør/trener utdanning med og satser på at alle får godt utbytte.

Ytterligere informasjon og påmelding kommer så snart Bergen Triahtlon stevnet er unnargjort og vi får hodet over vannet igjen. Dette bare som et tidlig vasku.

Mer om Strandebarm sportellet her: http://www.strandebarmsportell.no/

 Kommende happenings
No events

Våre sponsorer

  • Løpelabbets logo
  • Actics logo
  • Trimtex' logo
  • Tyrs logo
  • Sykkelsenterets logo