Hjem

Askøy triathlon utsatt

NB: Hadde du planer om Askøy Triathlon søndag?

Kombinasjonen lave temperaturer og pinsesøndag (og kanskje derav litt lav påmelding) gjorde at Astrik har valgt å utsette Askøy Triathlon til over fellesferien - antagelig. Til skuffelse for noen og til glede for noen?

Ny dato kommer snart. Vi kan sterkt anbefale dette stevnet! Flott løype og fin lengde, en kan velge mellom sprint eller Normal (OL) distanse, dvs hhv 750m 20km 5km og 1500m 40km 10km.

Det blir også barneløp for de opp til ca 13 år.

 

Klubbmesterskap 10km løp

Vi bruker BFG Fana sin vinterkarusell 1. løp som et ufomelt klubbmesterskap på 10km gateløp.
Dato er 31.10.2011. For å telle med må man da melde seg på dette løpet, evt hele serien om man ønsker.
Kryss av i almanakken folkens! Da vil vi se "teusener på teusener" av BTC trøyer i løpskarusellløypen!

 

Årsbeste 3000m løp

Kristian løp 300m på bane på Framo lekene i helgen (som representant for BFG-Fana som han gjør løpetreningen med), og 'Blommen' var ikke snauere enn at han satte årsbeste på distansen i 17 års klassen med tiden 8.52,16. Sterkt!

 

Karusell runde 4

Torsdag braker det løs igjen, men karusell runde 4. 3 uker siden sist nå, og allerede da var det 9 i vannet på triahtlon og 6 på land på duathlon. Valgfritt igjen torsdag også - vi håper mange stiller!

 

KOMPETANSE I BTC

Vi kartlegger kompetanse i klubben. Da trenger vi å vite hvem har gått på kurs før. Alle kompetanse er viktig, så meldt deg uansett kurset du gikk på( trener, administrasjon, livredderkurs, osv...).

Meltd deg på:

http://www.bergentri.no/forum/phpBB3/viewtopic.php?f=17&t=2064

 

 

Klubbkveld på Løplabbet tirsdag 1815

Løplabbet ønsker oss velkommen til klubbkveld på førstkommende tirsdag (i morgen 24. mai) kl 1815 i Fortunen.

Det blir foredrag om løpsteknikk og effektiv løping, samt muligheter for å bli filmet på tredemølle og få tilbakemelding.

Hele butikken vil være rabattert utover std. klubbrabatt og det vil i tillegg bli ekstra gode tilbud på en del skomodeller.

Vel møtt!
 

Gratulasjonsprototkoll for Kristian

Seier i et europacup stevne i junior klassen er stort. Veldig stort. Gratulerer til Kristian! Send dine gratulasjoner i kommentarfeltet under!

Vi er stolte over å ha en sånn utøver i klubben, og er klar over at vi må dele æren for dette også med Vestkantsvømmerne og BFG Fana som Kristian trener svømming  og løping sammen med!

Og på toppen av det hele tok Gustav Iden fra Åsane CK sølv i ungdomsklassen og Lotte Miller også fra Norge vant ungdomsklassen for damer! 

NM Gull og Europacupseier til BTC

En forrykende lørdag for BTC! Elin Steinsbø Fylkesnes ble Norgesmester i Duathlon i Oslo omtrent samtidig som Kristian Blummenfelt knuste alle i Europacupstevne i Brno i Tjekkia!

Gratulerer så mye til Elin og Kristian, og til BTC!!!

 

Bildeserie fra Duathlon NM: http://www.hasle-loren.no/innhold/322/bilder-nm-2011

Les Pressemelding fra Ungdomslandslaget etter Kristian sin fantastiske seier hos 3atlet.no

 

Duathlon NM resultater: http://www.hasle-loren.no/innhold/320/resultater-nm-2011

Andre resultathøydepunkter fra duathlon NM:

Bjørnar Lunde Bronse i Master 1 40-49

Ove Borge på 6. i samme klasse og Ole Jacob Taraldset på 11.

Sølv til Sissel Grindheim og Bronse til Jannicke Larsen i damer Master 1 40-49. Desverre ble Bibbi Misje dirigert inn til T2 en runde for tidlig og måtte bryte pga det. Flott 6. plass til Nathalie Puaschitz i damer seniorklasse. Flotte tider og prestasjoner også av Geir Ole "Grole" Johansen og Tor Berge i herrer senior på hhv. 24. og 22. plass. Høyt nivå på årets Duathlon NM. Bjørnar Lunde rapporteres å ha slått Knut Anders Fostervold i spurten, et drøyt halvminutt foran Anders Aukland.

Lagkonkurransen vet vi enda ikke resultatene for.

 

Bib nr 12: DNS

Desverre må Guddis trekke seg fra søndagens halviron i Østerrike pga sykdom. Kjenner vi ham rett kommer han sterkt tilbake.

 

Bib nr 12

Søndag 22. mai heier vi alle på Gudmund som har startnr 12 i Ironman 70.3 Austria! Det pleier å være live oppdatering, så klikk gjerne inn på www.ironman.com på søndagen.  Vi poster linker mer nøyaktig om og når vi finner den. Lykke til Guddis! Take no prisoners!!!

Lørdag er Blommen i fartne på Europacup stevne. Dette blir også veldig spennende, og ikke minst lover den forykende gode 5km tiden på Åsaneløpet godt for helgens stevne.

Vi kommer også med rapporter fra Duathlon NM hvor "Grole", Bjørnar, Ove, Tor og Ole Jacob skal forvare BTC fargene i herreklassen, mens Elin, Jannicke, Bibbi, Sissel og Nathalie tar seg av dameklassen.

Pssst: Husk også karusell i aften :-)

 

Åsaneløpet

Flere BTC'ere i aksjon åp Åsaneløpet i dag. Kristian "Blommen" Blummenfelt, som trener løpingen med BFG Fana og løp for dem i dag, kom inn på sterke 15:23 uoffisielt til 3. plass overall på 5km. Dette lover godt for runde to i eurpacupen kommende helg.

 

Vi venter rapport fra resten her

 Kommende happenings
No events

Våre sponsorer

  • Løpelabbets logo
  • Actics logo
  • Trimtex' logo
  • Tyrs logo
  • Sykkelsenterets logo