Hjem

Full aktivitet

Sykkelsesongen er i gang, og sammen med maratonkarusellen betyr det at mange BTC'ere er i aksjon. I helgen gikk Bergen Ultra med 1/2, 1/1 3/2 maraton og 100km løp. BTC hadde flere deltagere i aksjon. Også i helgens Sotratempo og Rådalen Rundt var BTC drakten å se.

 

Klubbkveld Boa & draktutdeling onsdag 13. april

Det blir klubbkveld hos klubbens sykkelpartner Boa sykler onsdag 13. april kl 2000. Spesialtilbud m.m.

Vinterens bestilling av triathlon, sykkel og løp plagg er nå ankommet og deles ut på klubbkvelden. Husk å betale dine drakter i god tid før klubbkvelden for å få dem utdelt. Har du ikke betalt dem enda, så ta med kvittering på klubbkvelden.

Vi har et lite overskuddslager av løse armer, bein, hansker og skotrekk, samt kort-kort sykkelplagg og noen triathlon konkurransedrakter som også selges på klubbkveld. Sammen med Craft luer med klubblogo og litt annet snacks fra klubbsortementet som vi har på lager.

Vel møtt!

 

Os Triathlon 2011

28. august er det klart for årets Os Triahtlon. Påmeldingen åpner 30. mars kl 1200.

 

Les mer på www.ostriathlon.no

 

 

Kontingent og lisens 2011

Husk å betale inn medlemskontingenten og løse triathlon lisens for 2011. Vi anbefaler sterkt den rimelige triathlon helårslisensen. Viktig for triathlon idretten å synliggjøre at vi er mange og viktig for deg å ha en forsikringsdekning på organsiert trening? Mer om lisenser finner du her (på forumet).

 

Ny svømmetrening!

Vi har en gladmelding å komme med i dag:
Allerede fra søndag førstkommende får vi svømmetreningstid i hallen på Storetveit skole søndager fra kl 18-20. I første omgang gjelder det alle søndager frem til 17. mai. Da håper vi at det etterhvert er utesvømming som gjelder. For høsten kommer vi tilbake til over sommeren.

Vi holder av 1-2 av fire baner til barn og unge fra 18-19. Ta med unger og familie på trening?

Om det kommer andre arrangementer med prioritet (kurs, stevner ol) må vi kanskje vike plass noen søndager. Melding om dette gis på forumet under trening og treningsrapporter og tråden om søndagssvømming på Storetveit der.

Vi sender alle en varm og beundrende takk til Øystein som har fikset dette for oss!
Knallbra jobbet!

 

Utlånsvåtdrakter 2011

Det nærmer seg utesvømmeforhold, og til glede for debuttanter har BTC en rekke triathlon våtdrakter for utlån. Listen finner du her på forumet.

 

Overtid for draktbestilling

Draktbestillingsfristen er ute, men pga dagens timeplan blir det ikke talt opp før i sen ettermiddag - tidlig kveld, slik at etternølere som legger inn og betaler sin bestilling før kl 17 i dag kommer med. Etter det er det "sorry mac"...

 

Crawl teknikk kurs for Triathleter

OPPDATERT  Vestkantsvømmerne har fått forespørsel om å kjøre igang kurs i crawlteknikk for triathlonutøvere.

Kurset vil starte med første kurskveld 13. mars og gå over 8 ganger. Askøyhallen kl 19-20.

Kvalifiserte instruktører som er aktive konkurransesvømmere i Vestkantsvømmerne. 

Pris pr deltaker Kr 1500,-

Påmelding snarest på www.tryggivann.no

Kurset går i Askøyhallen 18-19 søndager.

Mvh
Per Gunnar Jakobsen
Leder svømmeskolen
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
55096901


 

Styrk din idrettskompetanse!

Bergen Triathlon Club ønsker å bidra til kompetanseheving hos medlemmene. Selvsagt håper vi dette skal gi spin off effekter i form av formell eller uformell trenerrolle i klubben, i tillegg til at den enkelte blir mer kyndig på egne vegne. Som uformell trenerrolle tenker vi da at du bidrar med råd og tips under treninger f.eks. I utgangspunktet dekker klubben kursavgiften for alle som vil delta. Ta kontakt om du er interessert for avtale.

Aktuelle kurs i nær fremtid er:

 

Gjør som 108 andre!

Husk å betale medlemskontingenten for 2011:

Link: https://www.deltager.no/btc_medlemskontingent_2011


 

Husk draktbestillingsfrist 20. februar

Bestillingskjema og informasjon finner du her. Du skal få en kvitteringsmail med betalingsinfo og kopi av hva du har bestillt. Systemet kan noen ganger bruke litt tid på å få beregnet summer og sendt mail, så være tålmodig etter du har lagt inn bestillingen og vent til det kommer en side med "Takk for din bestilling" beskjed. Da er den registrert.

 Kommende happenings
No events

Våre sponsorer

  • Løpelabbets logo
  • Actics logo
  • Trimtex' logo
  • Tyrs logo
  • Sykkelsenterets logo