Hjem

Nissemarsj onsdag 12. januar

Godt nytt år alle sammen!

Onsdag 12. januar blir det Nissemarsj.
Aktiviteter og morro for barna. Avgang fra p-plassen ved Krambua kl 1800. Ferdig til ca 1930-2000.

For å dimensjonere vil vi gjerne ha en indikasjon på hvem som kommer.
Legg inn en kommentar til artikkelen her med antall dere stiller med.

 

La Dogliola

Treningsleir på vingård i Piemonte? Yepp - det er mulig. Attpåtil hos en vinbonde som fullførte Bergen Triathlon 2010. Tenk i retning Giro d'Italia, klatring i Alpefjell etc. etc.
Mer info her: forumtråd
Interesserte bes melde seg nå.

 

Julecybertreningscamp

OPPDATERT m/INSTRUKSJONSVIDEO. Det blir i år en Cyber-camp i julen i regi av www.3atlet.no som overtar som arrangør fra Oslofjord som har kjørt opplegget i årevis. Mer detaljer kommer pluttselig på 3atlet, men det hele starter julaften og er en uformell treningskonkurranse. Kort fortalt: Trening = poeng = sjanser for å vinne forskjellige greier.

 

Svim camp 18.-20. februar

Fredag 18. til søndag 20. februar har du nå mulighet for en skikkelig proff swim camp. SBR Traing ved Tom Remman kommer og kjører samme type camp som de hadde i Holmestrand nylig. Se www.3atlet.no for reportsje og film fra den campen. Gode trenere, mye trening og videoanalyse m.m. gjør dette til en god investering som vil gi økt svømmefart! NB: Åpen for alle, ikke forbeholdt BTC - første mann til møllen. Campen er pr i dag halvfull allerede!

Program her: Last ned pdf

Påmelding her: https://www.deltager.no/swimcampbergen

 

Siste nissemann før jul - 18. des.

Lørdag 18. desember er det duket for nye langøkt under vignetten Nissemann. Som alltid er det uformell trening over tre disipliner. Svømming i publikumstiden på Osbadet fra kl 10. Hver enkelt løser billett til badet selv. Klubben leier spinningsalen i treningsenteret i Oshallen fra 11:30 og det blir ca 2 timers spinningøkt der. De som ønsker må gjerne sykle ute. Det er 25 spinningsykler tilgjengelig. Meld din ankomst og reserver ett sete her. Til slutt blir den en drøyt 10km løpetur ute. Etter endt økt og 4+ timer trening blir de debrief og carboloading på Peppez på Os.

Det planlegges også tre Nissemenner etter jul. 15/1, 12/2 og 12/3. Den siste utgaven prøver vi å gjøre til en langdistansesimulering. Nyttig for de som skal debuttere på lang til sommeren. Vi sikter da inn på å oppnå følgende omtrentlige distanser. "Short" Half -Ironman - (1900m - 2.5 hours spinning - 11km)

 

Ren Utøver

Antidoping Norge tilbyr et web kurs, "Ren Utøver" som hver enkelt kan ta. Dette ligger på www.renutover.no

Kunnskaper om skader som følge av dopingbruk og rettigheter og plikter ifm. idrett og eventuelle dopingtester kan alle ha nytte av å kjenne til. Selv om det er fjernt fra din hverdag så er du kanskje også et forbilde eller en formynder som bør følge med på omgivelsene, både innen idrett og ellers. Og dette kan lønne seg på mange måter det. F.eks. ble Trond Pedersen fra klubben, og stevneleder på Os Triathlon 2011 ble trukket ut som vinner av en iPad blandt de som har gjennomført "Ren Utøver" webkurset. Vi gratulerer med gevinsten!

Men selv om iPad'en nå er trukket anbefaler vi alle å gjennomføre dette kurset. Det stilles som en forutsetning at man har gjennomført "Ren Utøver" kurset for å få reisestøtte til NM/NC fra klubben. Kurset består av flere bolker som hver tar ca 10min å gjennomføre og man trenger ikke ta alle på en gang. Ta en bolk neste gang du har en kaffepause?

 

Terminliste 2011

 

Forbundet er klar med terminliste for 2011. Sprint stevnet vårt på Os blir igjen avsluttende stevne i Norgescupen.

Vi ønsker å koordinere og spisse satsingen fra klubbens beste utøvere bedre i 2011 enn vi klarte i 2010 når det gjelder NM og NC stevner, og vil innkalle til sesongplanleggingsmøte snart. Aktuelle utøvere vil høre fra oss. Interesserte utøvere kan gjerne sende melding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Klubbmesterskap 100m fri

På treningen torsdag 16. desember kjører vi et uformelt klubbmesterskap i 100m fri. Premiering til tre beste damer og herrer overall. "showcup" etterpå.

Bli ikke liggende å daffe denne dagen, hopp over dørstokkmila og bli med!

Ingen forhåndspåmelding nødvendig, bare å stille i badikk i Stemmemyren kl 21 torsdag 16. desember!

 

Nissemarsj onsdag 15.desUTSETTES. Vi utsetter Nissemarsjen til over jul & nyttår. Folk har det for travelt nå :-)

Vi ønsker velkommen til et familievennlig arrangement med Nissemarsj Onsdag 15. desember kl 18:00.
Start fra P-plassen ved Krambua for marsj i LANGESKOGEN (Rettelse!!!). Barnevennlig turmarsj med oppgaver og underholdning underveis.
Velkommen!

For å kunne dimensjonere det hele hadde vi satt pris på en tilbakemelding på om dere kommer. Legg inn kommentar på denne artikkelen om dere kommer og hvor mange dere blir. Det er mulig å komme uanmeldt også - men da er det også mulig at vi går tom for ting og tang :-)

 

Løpe et døgn i strekk?

Yepp.

Ett døgn i strekk. Klubbens løpsmaskin skal i ilden på Bislett 24 timers i helgen. Lykke til Bjørn Tore!

 

Os Triathlon 2011

Norges Triathlonforbund kommer med første terminliste utkast 2011 den 1. desember. Da får vi endelig fastsatt dato for Os Triathlon 2011. Vi regner med å arrangere mye etter samme mal som i 2010, med noen justeringer og forbedringer, ikke minst for å ta høyde for en forventet økning i deltagelsen - og vi  ønsker da trimmere og elite velkommen til ny triathlonfest ved Ulvenvannet! Opplevelse og kos - 5200 Os!

Vi satser på å starte påmelding i god tid før stevnet, og kommer med mer informasjon så snart ting klarlegges.

Vi legger også merke til at raskeste svømmer i 2010, Alexander Broberg Skeltved fra Vestkantsvømmerne, som tilbakela svømmedistansen i sommer på 9:36 er klar for kortbane EM i svømming (25.-28. nov)  for 50, 100 og 200 butterfly. Heia Alexander!!!

Les mer om kortbane EM hos svømmeforbundet her.

 Kommende happenings
No events

Våre sponsorer

  • Løpelabbets logo
  • Actics logo
  • Trimtex' logo
  • Tyrs logo
  • Sykkelsenterets logo