Hjem

Stoltzen Opp 2011

Det var en stor BTC kontingent i årets Stoltzekleiven Opp. Mange løp for arbeidsgiver eller med andre idrettslag, men vi hadde også en stor samlet BTC gjeng på omlag 20 løpere lørdag formiddag. Best av våre ble Elin Steinsbø Fylkesnes som kapret 3. plassen i dameklassen med 10:44, som er ny pers for henne. Elin stillte for Bømlo Sykkelklubb i Stoltzen, men vi regner henne likevel som BTC'er. Vi er da beskjedne må vite.

I den uformelle badehette konkurransen dro Petter Bjelkerøy lengste strået og ble beste mann opp Stoltzen i gul, sekundært orange, badehette med 11:21. Vi gratulerer!

Vi er klar for ny stor BTC pulje og ny badehette konkurranse neste år! Premie til vinneren. Meld din interesse her

Til glede for alle presenterer vi også de resterende konkurrentene i badehette konkurransen.

Vi legger til at i trenden av kompresjonstøy på både overdeler og underdeler passer badehettene godt inn. De fungerer også godt som kompresjonsluer!


På andreplass her fulgte Frank Vagstad med tiden 11:29. I likhet med Petter så satte han ny pers i Stoltzen iført badehette:
En tredje BTC løper som perset med badehette var Ole Jacob Taraldset:Men badehetten ser ikke ut til å være en garantist for perser. Trond Pedersen og Kjell Eirik I Henanger kjempet seg opp i ført gule hetter uten at det helt ble pers denne gangen.

Bilder og tider for resterende BTC'ere og mulighet til å bestille bilder kan du fikse her

Sist oppdatert (torsdag 29. september 2011 11:03)

 Våre sponsorer

  • Løpelabbets logo
  • Actics logo
  • Trimtex' logo
  • Tyrs logo
  • Sykkelsenterets logo